Khairy Jamaluddin Menjadi Model Majalah

Kuala Lumpur: Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar atau KJ berjaya menarik perhatian orang ramai terutamanya pengguna media sosial apabila kini menjadi model muka depan majalah, baru-baru ini.

Sejajar dengan sambutan Hari Sukan Negara pada bulan depan, KJ yang selalu tampil dengan gayanya yang bersahaja dan maskulin kini muncul untuk muka depan sebuah majalah kesihatan lelaki iaitu Men’s Health (Edisi Malaysia) untuk terbitan Oktober ini.

KJ, yang juga Ketua Pemuda UMNO, sebelum ini menyasarkan lebih 8 juta penyertaan daripada rakyat Malaysia termasuk murid-murid sekolah dari seluruh negara.

Katanya, dengan kerjasama Majlis Sukan Negara (MSN) dan Institut Sukan Negara (ISN), atlet berprestasi tinggi negara juga akan mengambil bahagian dalam penganjuran kali ini.

Terdahulu, KJ berkata lebih 9,500 aktiviti berkaitan sukan akan dianjurkan sempena penganjuran Hari Sukan Negara melibatkan agensi kerajaan, pihak swasta, sekolah, institut pengajian tinggi, peringkat negeri dan juga kampung.

Difahamkan, Hari Sukan Negara akan diadakan pada 10 Oktober ini.

– Bobohizan Press.

Khairy Jamaluddin

Tell Us What you Think

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *