Gejala Seluar Londeh: Fesyen Banduan Homoseksual Amerika

Kota Kinabalu: Gejala seluar londeh dikalangan remaja Sabah dilihat semakin menjadi-jadi. Tinjauan krew mendapati bahawa gejala ini agak berleluasa di sekitar ibu negeri dan bandar-bandar utama di negeri ini

Ramai remaja lelaki dengan gahnya mengayakan fesyen seluar terlondeh di belakang dan berlagak seolah-olah gaya tersebut adalah fesyen terkini yang diterima baik.

Dengan sisiran rambut belah tengah, mereka dengan yakin merempuh hikuk-pikuk kota raya sambil menayangkan punggung mereka kepada umum – baik si gadis, mahupun kepada nenek-nenek dan datuk-datuk yang sudah berumur lanjut.

Rata-rata rakyat kota tidak senang dengan perkembangan ini dan acapkali menimbulkan rasa mual. Namun si pelondeh seluar ini tetap perasan dan bangga memikirkan bahawa punggungnya menjadi pujaan ramai. Mungkin hanya sang lalat dan nyamuk yang tertarik dengan punggung mereka?

sag
Tahap kelondehan seluar

Ini diserasikan dengan aneka pilihan seluar dalam terutamanya yang berwarna terang seperti warna merah jambu dan sebagainya.

Tahukah anda bahawa trend melondehkan seluar untuk menunjukkan seluar dalam dan punggung ini berasal-usul daripada kegiatan banduan homoseksual di penjara-penjara di Amerika?

Teknik ini digunakan oleh banduan gay di Amerika untuk memberikan isyarat kepada banduan-banduan lain bahawa dia bersedia untuk mengadakan hubungan seks songsang melibatkan punggungnya. Ini dibuat secara sulit supaya tidak dikesan oleh pengawal penjara yang akan memberikan hukuman teruk jika didapati terlibat dalam kegiatan ini.

Adakah anda atau kenalan anda melondehkan seluar menayangkan punggung anda? Fikir semula.

Share if you care.

Bobohizan.

Tell Us What you Think

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *