Khairy Jamaluddin: “Semporna Ramai Lanun”

Gts iqoption click 1 minute binary option system Soldi facili con opzioni binarie Trading bonus gratuito Opzioni bunarie Trading on line follow url Kuala Lumpur: Selepas bahagian UMNO Semporna menarik balik jemputan kepada Datuk Seri Najib Razak untuk merasmikan majlisnya minggu depan atas sebab-sebab keselamatan, Khairy Jamaluddin berkata setakat yang beliau tahu ancaman keselamatan di daerah ini hanyalah “ancaman lanun”.

optionyard Selain daripada kegiatan lanun, Ketua Pemuda UMNO itu berkata bahawa beliau tidak tahu sekiranya ada ancaman lain di Semporna.

buy Pregabalin online usa “Itu adalah keputusan yang dibuat oleh UMNO bahagian Semporna. Saya tidak tahu mengenai isu keselamatan di sana. Setakat yang saya tahu, hanya satu ancaman yang terdapat disana iaitu terdapat ramai lanun” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan perjumpaan pemuda Barisan Nasional (BN) kelmarin.

valutahandel aalborg Menteri Belia dan Sukan itu ditanya untuk memberikan ulasan mengenai penarikan balik jemputan kepada Najib yang dikatakan berpunca daripada penyingkiran pengerusi UMNO Semporna, Datuk Seri Shafie Apdal dari barisan kabinet.

follow  

Tell Us What you Think

Leave a Reply

http://camanual.com/?q=can-you-buy-viagra Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzioni-binarie-cosa-si-dice&9c7=37

http://tjez.gob.mx/perdakosis/8384

click here