Jeffrey: Jangan cuba memanipulasikan fakta ini

follow link 11863385_760380530774210_9110758403908460501_nKOTA KINABALU, 14 Ogos 2015: Saya sedang melakukan tugas untuk menuntut hak-hak kita (bangsa negara Sabah). Jangan cuba memanipulasikan fakta ini. Presiden PKR juga sekarang mahu bekerjasama dengan UMNO, tegas YB.Datuk Dr.Jeffrey G.Kitingan didalam Page Facebook miliknya.

http://havanatranquility.com/daeso/899 Menurut beliau, terdapat usaha-usaha daripada pihak PKR, DAP dan UMNO sedang menabur fitnah terhadapnya dengan dakwaan kononnya beliau telah bekerjasama dan menyertai UMNO. Dakwaan liar tersebut telah dinafikan sekeras-kerasnya oleh beliau.

opzioni conto demo Gambar YB.Datuk Dr.Jeffrey G.Kitingan yang sedang bersalaman dengan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak telah diviralkan dengan mesej yang salah dan tidak benar oleh sekumpulan individu yang tidak bertanggungjawab didalam “Group Whatsapp dan Facebook”. Walau bagaimanapun, kumpulan individu tersebut telah mendapat kecaman yang hebat daripada pengguna-pengguna laman and aplikasi sosial.

follow url Jikalau Lim Kit Siang adalah Perdana Menteri, saya juga akan menyerahkan memo ini dan berjabat tangan dengannya, jelas YB.Datuk Dr.Jeffrey G.Kitingan.

demo binary trading Beliau telah membuat penjelasan berhubung dengan perkara ini adalah bertujuan untuk memberikan kefahaman dan pencerahan kepada rakyat Sabah bahawa didalam politik, perbincangan dalam menuntut hak daripada pihak kerajaan yang ditadbir daripada parti UMNO-BN adalah perkara yang tidak dapat dielakkan dan ia mesti dilakukan secara professional dan matang.

Tell Us What you Think

Leave a Reply

http://free3dmaxmodels.com/2018/05/ Your email address will not be published. Required fields are marked *

expert opinions on online dating

go here

http://lycee-condorcet.fr/?fremorer=annonce-rencontre-reunion-gratuit&7bd=78

http://www.banmark.fi/?aftepatius=mujer-soltera-busca-df&5a9=85